MIIALA

MITÄ OLEN ITSE OPPINUT? #1

Rutiinit ja suunnitelmat eivät vie vapautta, vaan mahdollistavat sitä lisää!

MITÄ OLEN ITSE OPPINUT? #2

Lapsiperhearkemme suurimmat helpotukset, ovat ruokasuunnittelu sekä kodin järjestys.

MITÄ OLEN ITSE OPPINUT? #3

Se, että tekee kerralla enemmän, ei vie aikaa vaan säästää sitä!

Moikka, olen Miia!

 

Päivitän Instagramissa arkiruokatiliä @miialafi. Missioni on tehdä arjestasi edes murusen verran leppoisampaa! Sydäntäni lähellä ovat erityisesti ruuhkavuosiaan elävät perheet, joissa ruokahuolto vie ison osan arjesta. Oman kokemukseni pohjalta voin kertoa, että ruokasuunnittelun avulla, voit vapauttaa arjestasi useamman tunnin ja euronkin mielekkäämpään tekemiseen!

Saattaa kuulostaa hassulta, mutta en edes erityisemmin pidä ruoanlaitosta! Kahden pienen lapsen äitinä se vain sattuu olemaan minullekin arjen "pakollinen paha". En siis ole ravitsemusterapeutti, enkä tarjoa terveyspalveluita. Olen arjen ruokahulabaloota pyörittävä kahden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo.

Olen intohimoinen innostuja ja järjestelmällinen listaihminen. Kun aloitimme ruokasuunnittelun, onnistuimme säästämään 4000€ vuodessa! Emme pihistä kaikessa, vaan mietimme tarkemmin mihin haluamme panostaa. 

 

MIIALA

 

Miiala- nimi on lähtenyt vitsistä, joka liittyy vahvasti parisuhteeseen ja perheen perustamiseen. Miiala nimi on väännös mieheni kotipaikasta, josta ystäväni sitten väänsivät suhteen alkuaikoina vitsiä ”Miiala”.

Vitsi muuttui silloisen Helsingissä viihtyvän, kaukosuhteessa elävän uraohjuksen kaveripiirissä ”kotiäidiksi Miialaan”. Silloin tämä nauratti ja oma ajatukseni oli- ei ikinä. Se taisi olla viimeinen kerta kun minä sanoin, ei ikinä. Olin nimittäin kotiäitinä "Miialassa" useamman vuoden!