MIIALA

MITÄ OLEN ITSE OPPINUT? #1

Rutiinit ja suunnitelmat eivät vie vapautta, vaan mahdollistavat sitä lisää!

MITÄ OLEN ITSE OPPINUT? #2

Lapsiperhearkemme suurimmat helpotukset, ovat ruokasuunnittelu sekä kodin järjestys.

MITÄ OLEN ITSE OPPINUT? #3

Se, että tekee kerralla enemmän, ei vie aikaa vaan säästää sitä!

Moikka,

olen Miia!

Missioni on tehdä arjestasi hieman leppoisampaa! Sydäntäni lähellä ovat erityisesti ruuhkavuosiaan elävät perheet, joissa ruokahuolto vie ison osan arjesta. Oman kokemukseni pohjalta voin kertoa, että ruokasuunnittelun avulla, voit vapauttaa arjestasi useamman tunnin ja euronkin mielekkäämpään tekemiseen!

En ole ravitsemusterapeutti, enkä tarjoa terveyspalveluita. Olen arjen ruokahulabaloota pyörittävä kahden pienen lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Poikkeuksellisen järjestelmällinen listaihminen, joka suhtautuu terveelliseen arkiruokaan intohimoisesti ja onnistui säästämään vuodessa yli 4000€ ruokasuunnittelun avulla!

Anna minun auttaa, sillä minä tiedän,

mitä teillä syödään tänään! 

MIIALA

 

Miiala- nimi on lähtenyt vitsistä, joka liittyy vahvasti parisuhteeseen ja perheen perustamiseen. Miiala nimi on väännös mieheni kotipaikasta, josta ystäväni sitten väänsivät suhteen alkuaikoina vitsiä ”Miiala”.

Vitsi muuttui silloisen Helsingissä viihtyvän, kaukosuhteessa elävän uraohjuksen kaveripiirissä ”kotiäidiksi Miialaan”. Silloin tämä nauratti ja oma ajatukseni oli- ei ikinä. Se taisi olla viimeinen kerta kun minä sanoin, ei ikinä. Olin nimittäin kotiäitinä "Miialassa" useamman vuoden!

"Oon ihan super vaikuttunut, et sä ihan oikeesti teet työtä näin sydämellä."

Kahden lapsen äiti

"Kauppalasku oli 50-70e pienempi/ kauppareissu. Ihan mahtavaa!"

Lapsiperheen äiti