Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

HENKILÖTIETOLAIN (523/1999) 10§:N MUKAINEN REKISTERISELOSTE.

Tämä on Yrityksen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 26.4.2022. Viimeisin muutos 26.4.2022.

1. Rekisterinpitäjä

Miiala (3271735-6)

Koulukatu 6as4

37830 Akaa

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Miia Parviainen

miia@miiala.fi

3. Rekisterin nimi

Miiala- verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Miiala verkkokaupan asiakkaaksi, ostanut sieltä tuotteita tai tilannut uutiskirjeen.

5. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Miiala verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen, tilausten käsittely sekä arkistointi. Rekisteriä käytetään myös markkinointiin, asiakasviestintään, yrityksen toiminnan kehittämiseen sekä analysointiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

6. Rekisterin sisältämät tiedot

-Henkilön etu-, suku- ja käyttäjänimi

-Sähköpostiosoite

-Puhelinnumero

-Postiosoite

-Tilausten tiedot

-Sivuston käyttötiedot ja aktiviteetit

7. Tietojen luovutus

Asiakkaiden tietoja ei luovuteta Miialan ulkopuolelle. Miiala ei myy, vaihda tai osta asiakastietoja. Rekisteröitynyt käyttäjä voi halutessaan pyytää henkilötietojen hävittämistä.

8. Rekisterin suojaus

Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.

9. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröityneellä käyttäjällä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut henkilötiedot sekä saada niiden kopiot. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena rekisteristä vastaavalle henkilölle.

10. Evästeet

Sivusto hyödyntää evästeitä ja käyttämällä sivustoa hyväksyt evästekäytännöt. Käyttäjä voi käyttämänsä selaimen asetuksista määrittää evästeiden käytön tai poistaa jo tallentuneita evästeitä.

Ostoskorisi on tyhjä

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 30.4.2022 alkaen.

Verkkokauppa

Miiala

info@miiala.fi
www.miiala.fi
3271735-6

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla pdf-laskulla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään yrityksen tietosuojaselosteen mukaisesti. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksutapana verkkokaupassa on pdf- lasku.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Miiala

info@miiala.fi
www.miiala.fi
3271735-6

Toimitus ja toimitusaika

Tilatut, maksetut tuotteet toimitetaan asiakkaalle PDF- formaatissa kahden (2) arkipäivän kuluessa. Tuote toimitetaan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Verkkokauppa ei vastaa tuotteen käyttöön mahdollisesti liittyvistä teknisistä kustannuksista, kuten tarvittavista ohjelmistoista.

Ennakkomyynnissä toimitusehto kerrotaan aina erikseen. Ennakkomyynti takaa, että listan viimeistely on kannattavaa. Ennakkomyynnin kaupat voidaan purkaa ennakkomyynnin päätyttyä. Tässä tapauksessa asiakkaalle palautetaan rahat viipymättä. 

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Peruutus- tai palautusoikeutta ei kuitenkaan ole enää tuotteen toimituksen jälkeen.

Verkkokurssin osto on sitova.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla).

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Sähköpostitse lähetettävää pdf- tuotetta ei voi palauttaa.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.


Ongelmatilanteet

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme (info@miiala.fi). Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Vastuu allergioiden ja erityisruokavalioiden huomioimisesta on aina asiakkaalla. 

Käyttöehdot

Asiakas saa tuotteen ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöönsä ja sen jakaminen, kopioiminen ja muilla keinoin edelleen levittäminen on kielletty.

Oikeus toimitus- ja käyttöehtojen muutoksiin pidätetään.