Kumppanuusohjelman ehdot

Päivitetty 1.2.2023

Rekisteröitymällä Miialan kumppanuusohjelmaan, hyväksyt ohjelman ehdot. 

1. Komissiot

Tarjoan komissiota, joka myös motivoi kumppaneita. Komissio on 30% kuukausitilauksen ensimmäisestä erästä. Komissio kertyy hinnasta, joka sisältää arvonlisäveron. Komissioihin ei siis enää lisätä alv24%. Haluan toimia reilusti, joten linkeissä on 30pvä eväste. Eli mikäli linkkiäsi klikannut asiakas palaa 30pvä sisällä tekemään ostoksen vaikka suoraan verkkosivustolta, komissio maksetaan silti sinulle. Komissiot maksetaan kuukauden alussa, koko edelliseltä kuukaudelta kerralla. Maksua varten tarvitset paypal- tilin. 

Huom! Komission suuruudesta voidaan tehdä myös henkilökohtaisia sopimuksia. 

2. Missä saan mainostaa?

Voit valita mainostuskanavasi itse. Affiliate- linkkiäsi voit jakaa sosiaalisessa mediassa ja ryhmissäsi. Voit käyttää linkkiä myös blogissasi. Muussa markkinoinnissa, kuten sähköpostilistalle markkinoidessa, otathan ensin yhteyttä [email protected]

3. Kuka voi liittyä mukaan? 

Ensisijaisesti Miialan kumppanuusohjelmaan toivotaan mukaan perheellisiä, koska perheelliset ovat myös mainostettavan tuotteen kohderyhmää. Kumppanuusohjelmaan ei ole kuitenkaan mitään rajoja seuraajamäärissä tms. Olet sitten bloggaaja, vloggaaja, yrittäjä, vaikuttaja tai muuten vain esimerkiksi aktiivinen somessa, olet lämpimästi tervetullut mukaan! 

4. Miten pääsen mukaan? 

1) Lähetä suoraan sähköpostilla ([email protected]) lyhyt ajatuksesi siitä, kuinka toteuttaisit affiliate- markkinointia tai jätä yhteystietosi täällä, niin olen sinuun yhteydessä.

2) Saat linkin rekisteröitymiseen. Rekisteröitymällä hyväksyt nämä ehdot sekä sen, että saan lähettää sinulle kumppanuusohjelmaan liittyvää sähköpostia.

3) Omalta kumppanisivultasi voit kopioida henkilökohtaisen linkkisi sekä seurata toteutuneita myyntejäsi.

4) Aloita mainostaminen!

5. Saanko itse ilmaisen kuukausitilauksen? 

Valitettavasti en voi automaattisesti antaa ilmaista kuukausitilausta. Mikäli kauttasi alkaa kuitenkin tulla myyntiä ja olemme molemmat yhteistyöhön tyytyväisiä, tarjoan sinulle mielelläni kuukausitilauksen veloituksetta! Aktiivisimmille kumppaneille tarjoan myös mahdollisuutta lähteä mukaan kehittämään kumppanuusohjelmaa sekä erilaisia lisäbonuksia! 

6. Säännöt

Kun jaat linkkiä merkitse asiaankuuluvat merkinnät siitä, että kyseessä on affiliate- linkki.  Linkki kilpailu- ja kuluttajaviraston sivustolle.

Erityisesti Instagramissa tehtävissä story tms. mainostuksissa toivotaan yrityksen tägäystä @miialafi